Wij zijn op zoek naar gemotioveerde zaalmedewerkers, keukenpersoneel en extra’s

Prachtig restaurant, adembenemende omgeving

De Grote Stove, in het landelijke Zuienkerke, is een voormalige polderhoeve uit de achttiende eeuw. Die bouwden we om tot een sfeervol restaurant. Met als uitgesproken troeven het authentieke karakter, en de landelijke streek. Om van de verrassende, heerlijk verse keuken nog te zwijgen!

 

Specialiteiten

De grote specialiteiten van De Grote Stove? Côte à l’os, en forel. Die laatste maken wij op verschillende manieren klaar: gebakken, au bleu, met amandelen, of à la De Stove (met mousselinesaus en champignons). Maar uiteraard hebben wij veel meer op onze kaart. Kom onze gerechten zelf ontdekken. Of verras er iemand mee, want u kunt hier ook een cadeaubon bestellen!

 

Tuin

De Grote Stove heeft, naast een gezellig ingericht restaurant (met open haard!), een zonnig terras en een prachtige tuin. Bovendien bevindt u zich hier op een steenworp van het romantische Brugge, en de pittoreske kustgemeentes Blankenberge, Wenduine, en De Haan.

Ons volledig team staat steeds ter beschikking om het restaurant tot in de puntjes te verzorgen.

 

Chef-eigenaar Stefan staat aan het fornuis en zorgt voor de fijnste gerechten terwijl Uw gastvrouw Nathalie zorgt voor een stijlvolle bediening.
De keuken is heel afwisselend en vernieuwend.

 

Openingsuren keuken:
11.30 u tot 14.00 u
18.00u  tot 21.00 u